Henkilöstöpalveluita yli 15 vuoden kokemuksella

OivaTyö

Olemme jo yli 15 vuoden ajan auttaneet menestyksekkäästi yrityksiä löytämään työntekijöitä Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja pohjoisen Pirkanmaan alueella. Menestyksen takana ovat vahva paikallistuntemus, sitoutunut henkilökunta, laajat verkostot, kattava osaajapankki, tehokas rekrymarkkinointi ja vuosien saatossa huippuunsa hioutunut rekrytointiprosessi.

Ketterää ja joustavaa toimintaa

Pieni organisaatiomme on ketterä ja joustava, mikä mahdollistaa asiakaskohtaisesti räätälöidyt palvelut. Reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja mukautamme palveluitamme sen mukaan. Meillä jäykät prosessit ja toimintatavat ovat tuntematon käsite.

Henkilökohtaista palvelua

Meille jokainen asiakkuus on tärkeä, ja asiakkaanamme voit olla varma, ettet huku massaan vaan saat aina henkilökohtaista palvelua. Kuuntelemme tarpeesi ja toiveesi herkällä korvalla ja panostamme siihen, että palvelumme vastaa parhaalla mahdollisella tavalla tilanteeseesi.

Edullinen hinnoittelu

Organisaatiomme keveys näkyy myös hinnoittelussamme. Pienempänä toimijana meillä ei ole suurten yritysten raskaita hallintokuluja, joten voimme tarjota palveluitamme kilpailukykyisin hinnoin. Tämä tarkoittaa, että meiltä saat laadukasta palvelua edullisemmin.

Ensiluokkainen hakijakokemus

Vuosien saatossa olemme hioneet rekrytointiprosessimme tehokkaaksi ja hakijaystävälliseksi, mikä takaa parhaan lopputuloksen sekä työnhakijoille että sinulle asiakkaana. Sujuvalla rekryprosessilla on positiivinen vaikutus niin meidän kuin sinun yrityksesi työnantajamielikuvaan.

Työtä suurella sydämellä

Teemme asioita suurella sydämellä, sillä asiakkaidemme menestys ja sitä kautta alueen elinvoima on meille tärkeä asia. Haluamme olla mukana luomassa menestystarinoita onnistuneiden henkilövalintojen kautta.

Rakennamme kumppanuuksia ja kehitämme toimintaamme

Haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia ja siksi perehdymme yritykseesi, toimialaasi ja työvoimatarpeisiisi huolellisesti. Tavoitteenamme on, että asioiminen kanssamme olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja mutkatonta. Perusteellinen taustatyö näkyy ennen kaikkea onnistuneina rekrytointeina.

Ota yhteyttä

Valitsemalla OivaTyön kumppaniksesi saat vierellesi sitoutuneen, ketterän ja kokeneen rekrytoinnin ammattilaisen. 

Ota yhteyttä! Istutaan saman pöydän ääreen keskustelemaan ja selvitetään, kuinka me voimme auttaa sinua onnistumaan rekrytoinnissa sekä säästämään aikaasi.

Siirry takaisin sivun alkuun