Rekrytointipalvelut yrityksille – onnistunut rekrytointi helposti

Uuden työntekijän palkkaaminen on sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen, joten rekrytointi kannattaa tehdä huolella. Osaavat työntekijät oikeilla paikoilla lisäävät yrityksen kilpailukykyä ja mahdollistavat yrityksen menestymisen ja kasvun.

OivaRekry on oiva apu, kun haluat säästää aikaasi, helpottaa työtaakkaasi ja varmistaa onnistuneen rekrytoinnin.

OivaRekryn avulla onnistut kerralla

Uusien työntekijöiden rekrytointi on monivaiheinen ja aikaa vievä prosessi, joka onnistuakseen vaatii laaja-alaista osaamista ja riittävää paneutumista. Rekrytointipalvelumme avulla minimoit rekrytointiin liittyvät riskit.

Voimme hoitaa puolestasi koko hakuprosessin tai vain ne osiot, jotka haluat ulkoistaa. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Jo yli 15 vuoden ajan olemme auttaneet yrityksiä löytämään oikeat tekijät ja parhaat kyvyt. Tyytyväisinä asiakkainamme on eri kokoisia yrityksiä aina yhden hengen yrityksistä konserneihin.

Toimimme tukena rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa ja viemme prosessin läpi vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Haluatko varmistaa onnistuneen rekrytoinnin?

Miksi ulkoistaa rekrytointi asiantuntijalle?

Onnistu kerralla

Asiantuntijan avulla vältät rekrytoinnin sudenkuopat, minimoit virherekrytoinnin mahdollisuuden ja säästyt epäonnistuneen rekrytoinnin kustannuksilta.

Luo positiivinen hakijakokemus

Onnistunut rekrytointiprosessi luo positiivisen hakijakokemuksen ja auttaa rakentamaan myönteistä työnantajamielikuvaa.

Säästä aikaasi

Kun asiantuntija ottaa ohjat rekrytoinnissa, voit turvallisin mielin käyttää arvokasta aikaasi muihin kriittisiin tehtäviin.

Helpota työtaakkaasi

Ulkoistamalla vaikka vain osan rekrytointiprosessista kevennät työtaakkaasi ja vapautat aikaa muulle.

Rekrytointiprosessin vaiheet

Aloitamme aina keskustelemalla ja kartoittamalla asiakkaan tarpeet. Aloituspalaverissa sovimme askelmerkeistä, aikatauluista ja työnjaosta.

Määrittelemme tarkasti haettavan työntekijän työtehtävät ja vastuualueet ja laadimme tehtävässä vaadittavat osaamis- ja pätevyysvaatimukset.

Kirjoitamme työpaikkailmoituksen joko anonyymisti tai toimeksiantajan nimellä.

Julkaisemme työpaikkailmoituksen eri työnhakuportaaleissa ja -sivustoilla. Avoimen työpaikan markkinoinnissa hyödynnämme lisäksi sosiaalista mediaa, kattavaa osaajapankkiamme sekä laajoja verkostojamme.

Vastaamme hakijoiden lisäkyselyihin ja toimimme suodattimena. Vastaanotamme ja käsittelemme työhakemukset sekä hankimme tarvittaessa lisätietoja. Toimeksiantaja pääsee halutessaan tutustumaan hakemuksiin ja vaikuttamaan siihen, ketkä hakijoista haastatellaan.

Haastattelemme sopivimmat työnhakijat.

Esittelemme haastatellut hakijat toimeksiantajalle ja käymme läpi, millaisia asioita haastatteluissa nousi esiin.

Toimeksiantaja voi halutessaan jatkohaastatella haluamansa hakijat. Tarvittaessa tarkistamme hakijoiden suositukset. Lopullisen päätöksen työntekijän valinnasta tekee aina toimeksiantaja.

Tuemme sinua rekrytointiprosessin jokaisessa vaiheessa. Jos haluat, autamme sinua myös loppuhaastatteluissa, työsopimusten tekemisessä, mahdollisten palkkatukien hakemisessa tai missä tahansa muussa rekrytointiprosessiin tai henkilöstöhallintoon liittyvässä asiassa.

Kuinka helppoa rekrytointi voikaan olla!

Ota selvää ja pyydä tutustumistarjous.

Rekrytoinnin hinta

Rekrytointipalkkion suuruuteen vaikuttavat esimerkiksi toimeksiannon laajuus, työtehtävän vaativuus ja rekrytoitavien työntekijöiden määrä. Ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan ja katsotaan, kuinka voimme olla avuksi. Keskustelun pohjalta annamme sinulle tarjouksen rekrytointipalveluistamme.

Miksi valita OivaTyö rekrytointikumppaniksi?

Olemme jo yli 15 vuoden ajan auttaneet menestyksekkäästi eri toimialojen yrityksiä löytämään oikeat tekijät ja parhaat kyvyt. Menestyksen takana ovat sitoutunut henkilökunta, laajat verkostot, kattava osaajapankki, tehokas markkinointi ja vuosien saatossa huippuunsa hioutunut rekrytointiprosessi.

Luodaan yhdessä menestystarinoita onnistuneiden henkilöstövalintojen kautta!

Siirry takaisin sivun alkuun